Autosolution-ohjelmisto

Helppokäyttöiset ja monipuoliset toiminnot
Autosolutionissa on kaikki autokaupan toiminnot yhdessä ohjelmassa.

Voit tilata ilmaisen esittelyn Tästä

Autokauppiaiden kanssa suunniteltu
Autosolution on markkinoiden ainoa autokaupan toiminnanohjausjärjestelmä, joka on rakennettu autoliikkeiden tarpeisiin. Se on suunniteltu yhdessä autokauppiaiden kanssa.

Missä ja milloin vain
Autosolution toimii selaimessa, joten voit käyttää sitä missä tahansa oletkin ja mihin aikaan tahansa. Autosolution toimii saumattomasti myös useimmissa mobiililaitteissa.

Näkyvyyttä verkossa
Autosolution-ohjelmistopakettiin kuuluu sopimuksen mukaan myös verkkosivut ja niiden ylläpito. Sivuille päivittyvät automaattisesti myynnissä olevat ajoneuvot ja sivujen kautta tulevat liidit näkyvät suoraan ohjelmassa.

Integroitu Nettiauto.comiin
Autojen myyntitiedot päivittyvät reaaliajassa autokaupan suurimpaan markkinapaikkaan Nettiauto.comiin. Hinnoittelun tueksi käytössäsi ovat Nettiauton laajat hintahistoriatiedot, jotka ulottuvat myös muihin moottoriajoneuvoihin, kuten veneisiin ja moottoripyöriin.

Verkkosivujen lisäksi ohjelmasta lähtevät sähköiset ilmoitukset kaikkiin suurimpiin autoportaaleihin. Myös printtimedioihin on mahdollista lähettää aineistoa ohjelman kautta.

 Avaimet käteen
Ohjelmiston käyttöönotto on helppoa! Hoidamme puolestasi Autosolution-ohjelmiston käyttöönoton tietojen siirtämisineen ja koulutamme henkilökuntanne hyödyntämään ohjelmiston monipuoliset ominaisuudet. Saat Autosolutionin monipuoliset ominaisuudet nopeasti tuottavaan käyttöön.

Selkeä käyttöliittymä
Autosolution-ohjelman käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen. Voit helposti määrittää eri käyttäjätasoja käyttäjien tarpeiden mukaan. Johtajalla ja myyjällä voi olla eri oikeudet ja näkymät.

Katso esimerkkejä käyttöliittymästä

Tilaa ilmainen esittely